Esports 20/01/2013

Tito: "És més mèrit de la Reial que demèrit nostre"

M. Molina
1 min
Mirada seriosa de Tito Vilanova durant el partit d'ahir a Anoeta.

BARCELONAL'entrenador del Barça va elogiar la Reial Societat per la victòria d'ahir tot i que va assegurar que no tenia "res a retreure" als seus jugadors: "La sensació que tinc de la Reial Societat d'aquest any és millor que la de la temporada passada. Crec que és més mèrit seu que demèrit nostre. Al primer temps hem tingut més ocasions a banda dels dos gols contra un equip que només havia rebut sis gols a casa. Ni amb el 0 a 2 pensava que el partit estava tancat. La Reial és un equip molt físic i per circumstàncies del futbol ells han marcat el primer i després ha vingut l'expulsió del Gerard [Piqué], a qui ja havíem avisat que a la pròxima falta l'expulsarien", va explicar Tito Vilanova. El tècnic va ser especialment crític amb l'acció: "De faltes com aquesta n'hi ha hagut 200 en tot el partit".

Vilanova va assegurar que la derrota posa l'equip "a lloc". "Hem guanyat partits més o menys fàcils, i ja s'especulava que si guanyaríem la Lliga sense perdre cap partit. Però no, queda molt", afegia l'entrenador.

Tito no va donar importància al gol a l'últim minut. "És per les ganes de guanyar d'aquest equip. Qualsevol altre s'hauria tancat al darrere jugant amb un menys", i va assegurar que la derrota no influiria en el partit de Copa contra el Màlaga, on els blaugranes estan obligats a guanyar per passar ronda.

stats