Esports 26/11/2012

Tito Vilanova: "La Lliga encara no està sentenciada"

N.g.
2 min

BARCELONAL'entrenador del Barça, Tito Vilanova, estava satisfet pel triomf que el seu equip havia aconseguit al Ciutat de València contra el Llevant, però va descartar ràpidament que la Lliga estigués ja decidida: "La Lliga no està sentenciada. Primer perquè no hem jugat encara un terç de competició i, a més, perquè tenim l'Atlètic de Madrid a tres punts, estan molt a prop", va comentar el tècnic blaugrana, que va recordar què va passar la temporada 2008-2009: "El primer any que jo vaig estar al primer equip també teníem aquesta distància amb el Madrid, i al final vam haver de patir fins al final per guanyar la Lliga". Vilanova va assegurar que a l'agost no s'imaginava que estaria tan lluny del Madrid a aquestes altures: "Quan va començar la Lliga, no pensava estar a onze punts del Madrid, llavors només pensava a començar bé. Però l'Atlètic de Madrid ha fet un bon inici", va reconèixer.

Preguntat sobre el fet que el Barça va jugar contra el Llevant amb onze jugadors formats al planter blaugrana -després de canviar Montoya per Alves per la lesió del brasiler-, Vilanova va comentar: "En aquell moment no he fet el canvi pensant que jugarien onze futbolistes de casa. A més, set o vuit són nascuts a Catalunya i és per estar-ne orgullosos", va apuntar.

L'entrenador blaugrana va analitzar el partit al Ciutat de València: "El que ens hem trobat a la primera part ja era el que teníem previst. El Llevant tanca els espais per dins i t'obliga a jugar per les bandes. Ells surten molt bé, són molt ràpids i creen molt de perill. Però el fet de marcar tan aviat a la segona part ens ha donat tranquil·litat i a ells els ha complicat el partit".

Vilanova, que no va voler pronunciar-se sobre el resultat del derbi madrileny del cap de setmana vinent -"Ens hem de centrar en les nostres coses, que ja en tenim prou", va dir-, va parlar d'Iniesta (que havia jugat d'extrem esquerre): "És un jugador que interpreta molt bé el joc i que és molt intel·ligent. Si tot l'any hagués de jugar d'extrem, potser sí que seria diferent, però comptant que només ha estat un partit, sí que ha estat còmode en aquesta posició".

stats