Esports 17/01/2013

Tito: "El Pep ha tingut temps per escollir i ho ha fet bé"

Martí Molina
1 min
Tito Vilanova en la roda de premsa prèvia al partit d'ahir contra el Màlaga.

BARCELONA.Confirmada la notícia del fitxatge de Pep Guardiola pel Bayern, les reaccions al Barça no es van fer esperar. I un dels que van respondre va ser Tito Vilanova, que va substituir el de Santpedor a la banqueta. "M'alegro molt que torni al món del futbol. Era claríssim que aniria a un dels grans clubs de futbol d'Europa, i si ha escollit el Bayern és perquè aquest equip el fa content, i també farà la Bundesliga millor".

Vilanova va assegurar que no coneixia la notícia abans que es fes pública, i que tampoc sabia qui serà el segon entrenador de Guardiola. "Ha tingut temps per escollir i ho ha fet bé. El Bayern és un dels grans, amb quatre Champions i unes instal·lacions fantàstiques", va dir.

D'altra banda, Andoni Zubizarreta es va alegrar del fitxatge de Guardiola pel Bayern: "Vol dir que està bé, que en té ganes, que torna a tenir el desig d'estar en aquest món tan meravellós del futbol. Penso que no és bo per al negoci que el millor entrenador estigui fora. Segur que ens portarà coses noves i bones i que ens obligarà a tots a progressar".

El director esportiu del Barça va assegurar que "entenia" que hagués escollit el Bayern perquè "és un gran club que li pot assegurar estabilitat en el projecte". "Segur que ho ha valorat tot i me n'alegro per ell, perquè ha trobat el que buscava", va concloure.

stats