Espanyol
Esports 15/08/2013

Thievy es reintegra al grup i Christian Alfonso s'acomiada per anar a l'Alcorcón

El francès s'ha exercitat al mateix ritme que els companys. El del planter jugarà cedit a l'equip madrileny, que ha confirmat que jugarà a Segona

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsThievy Bifouma, que els últims dies s'havia entrenat al marge per unes molèsties al quàdriceps de la cama dreta, s'ha reintegrat aquest divendres al grup.

El francès s'ha exercitat al mateix ritme que els seus companys en una sessió en la qual no han estat presents encara els internacionals Héctor Moreno, Pizzi, Stuani i Wakaso, que han d'incorporar-se a la dinàmica del grup en les pròximes hores.

El migcampista Christian Alfonso s'ha passat aquest matí per la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs per recollir les seves pertinences i efectes personals abans de posar rumb a Madrid, en AVE, per tancar la seva cessió a l'Alcorcón, una vegada confirmat que l'equip dirigit per Miguel Álvarez continuarà a Segona Divisió A.

Christian Alfonso ha aprofitat la seva presència a les instal·lacions blanc-i-blaves per acomiadar-se dels seus companys, del cos tècnic que lidera Javier Aguirre i del director esportiu de l'entitat, Oscar Perarnau.

stats