ESPANYOL
Esports 10/03/2012

Thievy és dubte per rebre el Rayo i Pandiani té opcions

N. Arroyo
1 min
El davanter francès Thievy no va poder entrenar-se ahir per culpa d'una gastroenteritis.

BARCELONA.L'Espanyol encara realitzarà avui al matí una última sessió a Sant Adrià abans de confirmar la llista de convocats que s'enfrontaran al Rayo Vallecano demà a les 12 h a Cornellà-El Prat. En la sessió d'ahir al matí, Pochettino no va poder comptar amb Thievy, a qui se li van reproduir els símptomes d'una gastroenteritis que arrossega des de principis de setmana i va haver de marxar a casa a descansar.

La possible baixa del davanter francès la podria ocupar Walter Pandiani, que evoluciona favorablement de les molèsties al quàdriceps que el tenen inactiu des del novembre, i podria tornar a ser convocat. L'uruguaià s'ha estat entrenant amb normalitat amb els seus companys en els últims dies. També van exercitar-se amb la mateixa intensitat que la resta del grup els altres dos lesionats de l'equip, Javi Márquez i Juan Albín, tot i que sembla difícil que cap dels dos sigui inclòs a la llista de demà.

Ahir a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Dídac Vilà va reconèixer que l'equip "sortirà amb ganes de reivindicar-se" després del 5-0 al Bernabéu. "Volem posar un somriure a la cara dels pericos -va dir-. Els punts contra el Rayo són importants per refer-nos de la mala ratxa". I és que l'Espanyol, amb dos empats i tres derrotes, no ha guanyat en els últims cinc partits.

stats