FUTBOL CATALÀ
Esports 15/05/2012

El Tenerife, el rival del Badalona al 'play-off'

T.p.
1 min
Manolo Márquez, l'entrenador del Badalona.

BARCELONA.La sort no va somriure al Badalona en el sorteig de la fase d'ascens a Segona A. L'equip de Manolo Márquez es veurà les cares amb el potent Tenerife en la primera eliminatòria del play-off , amb l'anada aquest diumenge al camp del Centenari i la tornada a l'Heliodoro Rodríguez López. A les files del Tenerife, que va baixar a Segona B la temporada passada, hi juguen Tacón, Zazo i Jonay, uns jugadors que l'última temporada eren al Leganés, l'equip que el Badalona va eliminar en el play-off d'ara fa un any.

Els quatre campions dels grups de Segona B han quedat aparellats en dues eliminatòries en què el guanyador ja puja directament a Segona A. El duel estrella serà el Cadis - Reial Madrid Castilla, i l'Atlètic Balears jugarà contra el Mirandés amb la tornada a casa. Els equips que perdin aquesta eliminatòria encara poden somiar en l'ascens, ja que entraran al sorteig de la segona fase de play-off juntament amb els guanyadors de les eliminatòries entre els altres equips, entre els quals el guanyador d'aquest Badalona-Tenerife.

El Prat, cap a Cadis

Al play-off d'ascens a Segona B, el Prat jugarà contar l'Atlètic Sanluqueño andalús. Qui guanyi puja directament. El Manlleu jugarà la primera fase del play-off contra Las Palmas Atlético, l'Espanyol B amb el Pontevedra i la Pobla de Mafumet contra el Laredo.

stats