Esports 08/03/2012

Tello n'ha marcat 6 amb Guardiola i 5 amb el filial

A.s.
Cristian Tello.

BARCELONA.Quan el partit ja estava resolt amb el tercer gol de Messi i el 3-0 al marcador, Pep Guardiola va reaccionar ràpidament -ell no el va celebrar- i va treure del camp Iniesta i Xavi per reservar-los per als pròxims partits i estalviar-los minuts davant l'allau de baixes. En el seu lloc van entrar Keita i Tello. El davanter sabadellenc del filial cada cop que juga, cada cop que Guardiola li dóna una oportunitat, no la desaprofita. Ahir va marcar dos gols, el primer en la primera pilota que tocava just després de saltar a la gespa, el quart del partit. Tello va trobar la defensa alemanya desajustada després del seu canvi i Cesc li va posar la pilota a l'espai perquè es trobés una autopista cap a la porteria. Sense oposició, Tello va creuar la pilota en la sortida de Leno i va fer el seu primer gol de la nit. En el segon, en una posició molt semblant, el seu xut no va ser tan precís, però la pilota va passar per sota del cos del porter del Bayer, ahir superat pels esdeveniments.

En els pocs minuts que ha disputat fins ara amb el primer equip del Barça, Tello ja ha marcat 6 gols, més dels que ha fet amb el filial aquesta temporada (5). Els dos primers gols de Tello amb la samarreta del Barça els va fer el dia del 9-0 contra l'Hospitalet al Camp Nou en el setzens de final de la Copa. A la Lliga n'ha marcat dos més, i ahir es va estrenar a la Lliga de Campions.