Barça
Esports 07/08/2013

Tata Martino: "Veig coses que m'agraden, com la pressió alta i la recuperació de pilota"

L'entrenador del Barça ha posat bona nota a l'equip després de la golejada contra la selecció de Tailàndia i ha reiterat que Cesc Fàbregas es quedarà al club

Ara
1 min

BarcelonaTata Martino ha dirigit aquest dimecres a Tailàndia el seu segon partit com a entrenador del Barça, i l'argentí ha puntuat amb bona nota l'actuació dels jugadors en una altra golejada (1-7). "Veig coses que m'agraden, com la pressió alta i la recuperació de pilota", ha dit l'entrendor.

"L'equip ha tingut bones associacions. Les més vistoses potser són les de Leo i Neymar", ha destacat Martino, que ha reiterat que l'equip té l'obligació de "repetir els èxits" i "guanyar títols" cada temporada.

Sobre els noms propis, l'entrenador ha valorat l'actuació de Neymar, que cada vegada es troba millor de l'anèmia que se li va detectar: "Va de menys a més. És el que s'esperava. Mentre vagin passant els dies se sentirà millor. Des de la seva actuació la nit del Santos a la d'avui [dimecres] ha estat indubtablement millor".

També s'ha referit al central del filial Bagnack, que ha disputat els primers 45 minuts igual que l'estrella brasilera. "Ens agrada. Creiem que té condicions. Necessita treballar més amb la primera plantilla. A mesura que tingui més confiança, creixeran les seves possibilitats", ha dit.

"Cesc es queda"

D'altra banda, Gerardo 'Tata' Martino també ha parlat del mercat de fitxatges i ha reiterat –igual com ja va fer el dia de la seva presentació– que Cesc Fàbregas es queda al club blaugrana. "Cesc continua estant al Barcelona i seguirà amb nosaltres una bona temporada", ha indicat.

Sobre les informacions que indiquen que el Barça ja hauria fet una primera oferta formal per obtenir els serveis del central David Luiz –actualment al Chelsea– , ha dit que "desconeixia" qualsevol moviment per part del club.

stats