FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 25/08/2013

Thiago serà operat demà i estarà set setmanes de baixa

El migcampista del Bayern té una fractura en una articulació del turmell dret després de lesionar-se ahir en el derbi contra el Nuremberg. L'exblaugrana es perdrà la Supercopa europea contra el Chelsea, el debut a la Champions, una eliminatòria de Copa i quatre jornades de Bundesliga

Isaac Lluch
1 min

MUNICMales notícies per a Thiago Alcántara. El jugador del Bayern haurà de passar demà per quiròfan per la lesió que es va produir ahir en el derbi contra el Nuremberg (2-0). Així ho han determinat les proves mèdiques realitzades aquest migdia.

L’exjugador del Barça pateix un trencament en una articulació (sindesmosi) del turmell dret i, segons van pronosticar els serveis mèdics, haurà d’estar unes set setmanes de baixa.

Thiago, que va patir aquesta lesió en la lluita per una pilota dividida, s’havia lesionat l’altre turmell, l’esquerre, després del partit de la Supercopa alemanya contra el Dortmund. També s’havia perdut el debut a la Bundesliga contra el Borussia Mönchengladbach per febre.

Amb aquesta última lesió més transcendent, l’internacional de la selecció espanyola es perdrà la final de la Supercopa europea contra el Chelsea de divendres que ve, l’eliminatòria de Copa alemanya contra el Hannover, l’inici de la Champions League i quatre jornades de Bundesliga.

Abans d’aquesta lesió, Thiago s’havia mostrat molt alegre per la seva adaptació al Bayern, tal com va expressar en una entrevista, publicada avui, per a l’ARA.

stats