Espanyol
Esports 08/08/2013

Stuani: "Sóc un jugador d'àrea, però si Aguirre creu que ajudo més d'extrem, hi jugaré"

El davanter uruguaià reconeix, però, que la posició de punta és la que millor s'adapta a les seves característiques

Natalia Arroyo
1 min
Stuani en roda de premsa

BarcelonaChristian Stuani va ser un dels jugadors més importants de la remuntada de l'Espanyol de Javier Aguirre l'any passat. Reciclat a l'extrem dret, va fer gols i assistències que van ser decisives. Però en aquesta pretemporada està guanyant protagonisme com a davanter centre. I li agrada. "Feia bastant de temps que no jugava de davanter, però no se m'ha oblidat fer-ho, esclar. És la meva posició natural des de fa molt, porto tota la vida fent de 9".

De tota manera, l'uruguaià està disposat a "ajudar l'equip des d'on sigui, ja sigui d'extrem o de davanter", com ha reconegut en roda de premsa. "Estic molt confiat, competeixo per ser titular i jugaré en la posició que l'entrenador cregui que ajuda més l'equip". A més, Stuani es defineix com "un jugador d'àrea" i reconeix que entre les seves virtuts hi ha "el joc aeri", un aspecte que Aguirre podria intentar aprofitar amb un estil més directe i vertical. "Estem intentant fer coses diferents. Estem provant. Amb la plantilla que tenim estem capacitats per fer diferents jocs", ha explicat Stuani.

El que és segur és que la intensitat defensiva tornarà a ser la base sobre la qual es construirà l'Espanyol. "Si aconseguim mantenir la porteria a zero, tenim moltes opcions de guanyar els partits. Hem de ser efectius", ha apuntat.

A més, Stuani ha valorat els nous fitxatges: "Són nois molt agradables, estan entrenant molt bé i s'adaptaran ràpidament".

Sobre Dani Jarque, que avui fa quatre anys que va morir sobtadament, Stuani, que no hi va coincidir abans del 2009, ha comentat que "és un dia molt especial per a la gent de l'Espanyol, que guarda un gran record d'ell".

stats