Misc 15/02/2017

El desgast de la Copa de la Reina condemna l'Spar Citylift Girona

L'equip català ha quedat eliminat a la pista del Bellona Abdullah Gül Üniversitesi

Noemí Jordana, en defensa

BarcelonaTres dies després de disputar la final de la Copa de la Reina, l'Spar Citylift Girona ha perdut a la pista del Bellona Abdullah Gül Üniversitesi (85-54) i ha quedat eliminat de l'Eurocopa. L'equip entrenat per Eric Surís no ha pogut fer valer la renda de vuit punts aconseguida en el partit d'anada.

Després d'un primer quart igualat, el conjunt turc ha trencat el partit durant el segon i el tercer períodes, quan ha anotat 60 punts en tan sols 20 minuts.

Kristina Alminaite (12 punts) ha estat la màxima anotadora d'un equip visitant que ha fallat 22 dels 24 triples que ha intentat. Entre les locals ha destacat Chelsea Gray, que ha acabat amb 23 punts i 7 assistències. Ann Wauters ha sumat 15 punts i 11 rebots i ha dominat una Ify Ibekwe molt desencertada (2/13 en tirs de camp).