En breu
Esports 28/12/2011

Sorteig de l'Eurolliga

à.g.
1 min
Sorteig de l'Eurolliga

El Barça Regal sabrà aquest migdia (13 hores, Esport3 i Teledeporte) quins són els seus rivals per al Top 16 de l'Eurolliga, pas previ per classificar-se per als quarts de final i lluitar per la final four d'Istanbul. El sorteig es farà a Barcelona. Com a cap de sèrie, el conjunt blaugrana evitarà tres equips (Fenerbahçe Ulker, CSKA Moscou i Reial Madrid). A més, el Barça, que avui juga contra l'Assignia Manresa (20.45 hores, Esport3), tampoc es podrà trobar amb cap conjunt de la primera fase.

Bombo 1

Quatre equips tindran la condició de caps de sèrie al sorteig: Fenerbahçe Ulker, CSKA de Moscou, Reial Madrid i Barça Regal. El conjunt rus és l'únic que va aconseguir la classificació amb deu victòries i cap derrota.

Bombo 2

Dels quatre equips que es van classificar en segona posició (Olympiacos, Panathinaikòs, Maccabi Electra Tel Aviv i Montepaschi Siena), tres li poden tocar al Barça Regal, que evitarà el conjunt italià. El Panathinaikòs, vigent campió i botxí de l'equip blaugrana la temporada passada, és el gran perill.

Bombo 3

Bennet Cantú, Unicaja, Anadolu Efes i Unics Kazan arriben al Top 16 com a tercers classificats. Sempre que sigui possible, l'Eurolliga intentarà evitar que dos equips del mateix país caiguin al mateix grup.

Bombo 4

El quart bombo té algunes cares conegudes, com la de Roger Grimau (Gescrap Bizkaia) i la de Sergio Scariolo, (Emporio Armani de Milà). A més, hi ha el Zalgiris Kaunas i el Galatasary Medical Park.

stats