Les claus
Esports 18/02/2013

Solidesa defensiva i idees clares en atac

1 min

Raúl Rodríguez, pivot

Amb Forlín sancionat, Aguirre tenia un dilema per fer l'onze i ocupar el buit de l'argentí al doble pivot. El va resoldre apostant per Raúl Rodríguez com a soci de Víctor Sánchez. La sorpresa va ser al lateral dret, on va jugar Mattioni en lloc de Javi López.

Possibles penals

El domini d'un partit sovint es mesura per les protestes a l'àrea. I, en aquest capítol, va ser l'Espanyol qui va reclamar més accions polèmiques: un possible penal sobre Sergio García i un altre sobre Stuani. Va ser aquest últim el que l'afició va retreure més a Gil Manzano.

Gol i confiança

L'Espanyol va avançar-se en el marcador ben aviat, gràcies a un gol de Sergio García al minut 6. Això es va sumar a les bones sensacions que l'equip acumula des de fa jornades -especialment a Cornellà-El Prat- per guanyar tranquil·litat i tutejar el Betis.

Canvis cap al final

Aguirre va veure tan bé i tan ficat en el partit el seu equip que va trigar molt a fer els últims dos canvis. Després de substituir Mattioni per Javi López, va guardar els reforços de Cristian Gómez i Longo per als minuts finals per perdre temps i acabar de tancar la victòria.

stats