Esports 08/01/2012

Simeone s'estrena amb empat a Màlaga

D.r.j.
Diego Simeone minuts abans de l'inici del matx.

BARCELONA.L'Atlètic de Madrid no va poder superar el Màlaga en el primer partit del Cholo Simeone a la banqueta en un matx sense gols, però sí amb moltes ocasions i clares. El colombià Falcao va veure com li anul·laven un gol per falta prèvia i Diego va estavellar la pilota al pal en el primer temps.

Qui tampoc va començar amb bon peu la seva etapa al Saragossa va ser Manolo Jiménez. L'entrenador andalús va veure com els seus van caure al Sardinero per la mínima, 1-0. Un gol del central Bernardo just abans del descans (minut 45) va trastocar els aragonesos, que no van estar a punt d'empatar fins al darrer minut abans del final, quan una rematada d'Edu Oriol va tocar el travesser de la porteria de Toño. El Saragossa, doncs, segueix cuer a la Primera Divisió amb tan sols 10 punts amb 17 jornades.

Els altres dos partits que es van disputar ahir, el Llevant - Mallorca i el Reial Societat - Osasuna, van acabar sense gols. Al Ciutat de València l'heroi va ser el porter local, Munúa, que va salvar el seu equip amb un recital d'aturades. Els valencians, amb l'empat, seguiran una jornada més a la quarta plaça.

A Anoeta la Real va ser molt superior a l'Osasuna, que també va haver d'agrair al seu porter, Andrés Fernández, les seves aturades. El francès Antoine Griezmann va ser l'home més perillós dels txuri-urdin, però sense punteria.