Esports 02/06/2013

Silenci oficial del club

1 min

Sandro Rosell oferirà aviat una roda de premsa per fer balanç dels seus primers tres anys de mandat. Toca fer examen parcial. Per aquest motiu, el Barça no ha volgut fer una valoració oficial del que ha passat des del 13 de juny del 2010.

Tot i això, entre la directiva que encapçala Rosell, la lectura que es fa d'aquest trienni és d'aprovat alt. La majoria de les opinions positives fan referència a l'aspecte econòmic, tot i que n'hi ha que s'escapen d'aquesta línia. Per exemple, un dels membres de la junta considera que el gran encert "ha estat normalitzar les funcions de la directiva". "Som pròxims i normals", explicava aquesta mateixa font.

"El millor que s'ha fet és crear un gran ambient de club", detallava un altre directiu, fent menció d'un intangible com a gran èxit d'aquest mandat. Un company de junta, en canvi, considera que l'encert més gran ha estat "el relleu del millor entrenador de la història".

A l'altre costat de la balança, la majoria de la junta apunta a la Grada Jove. És la gran taca, amb alguna excepció també aquí, com qui assenyala que el gran problema ha estat de comunicació. "No sabem explicar les coses".

stats