Esports 30/11/2016

El Sevilla no va tenir pietat del modest Formentera (1-5)

L'entusiasme i la il·lusió del conjunt formenterer no van ser arguments suficients per inquietar un sòlid Sevilla en el partit de Copa

Efe
.

FormenteraEl Sevilla va deixar pràcticament sentenciat el seu pas als vuitens de final de la Copa del rei en derrotar per 1 a 5 el modest Formentera, de la Tercera Divisió de les Balears, amb tres gols de l'argentí Joaquín Correa i dos del francès Wissam Ben Yadder, tots dos de penal.

L'entusiasme i la il·lusió del conjunt formenterer no van ser arguments suficients per inquietar un sòlid Sevilla, en un partit històric per a la pitiüsa menor.

El Formentera es va trobar amb un gol en contra en el primer minut i un rival disposat a sentenciar l'eliminatòria per la via ràpida, per això, el partit va ser, des de l'inici, un monòleg d'un Sevilla molt superior.

.

El tècnic del conjunt sevillà, Jorge Sampaoli, va donar minuts a jugadors poc habituals en les seves alineacions, i tots, per a desgràcia del Formentera, van sortir amb ganes de demostrar que mereixen més oportunitats.

En l'onze visitant només va repetir el migcampista argentí Matías Kranevitter en relació al darrer partit del Sevilla en Lliga. La resta dels seus companys juguen poc i un d'ells, el també argentí Joaquín Correa, va aprofitar de meravella la seva oportunitat marcant tres gols en la primera part. Amb el seu particular triplet, Correa va tallar de soca-rel el gest de reacció dels insulars, que en el minut 26 van fer història en celebrar un gol anotat pel davanter català Gabri Gómez, exjugador de l'Alabès B, Girona i Espanyol B, entre altres equips.

El modest equip local va intentar posar en dificultat el seu rival d'alt rang amb un entusiasme encomiable, amb el suport de la seva renouera afició, que no va aturar d'animar els seus durant els noranta minuts. Però el Formentera, acostumat a resoldre les seves eliminatòries coperes en el torn de penals, amb molt sacrifici i suspens, es va trobar amb un Sevilla ple de suplents, però experimentat i pràctic.

Durant moltes fases del matx, els futbolistes que militen en un equip de Tercera van intentar mirar de cara col·legues fitxats per un club pentacampió d'Europa, en Champions, i tercer en la classificació de la Lliga. Ho van aconseguir tan sols amb accions molt puntuals, ja que el Sevilla va imposar els seus galons fins a obtenir una còmoda i àmplia renda per al partit de tornada en el Ramón Sánchez Pizjuán.