El Sevilla es llepa les ferides de la Copa guanyant el Vila-real (1-2)

El Vila-real encadena la segona derrota consecutiva abans de l'aturada de Nadal

Efe
Els jugadors del Sevilla celebren la victòria contra el Vila-real a El Madrigal

Vila-realEl Sevilla s'ha refet del desastre a la Copa contra el Racing de Santander amb una gran victòria per 1-2 a casa del Vila-real, al qual ha superat gràcies als gols de Juan Cala i del colombià Carlos Bacca.

L'equip d'Emery s'ha mostrat com un bloc molt sòlid en defensa i perillós en atac, sobretot a pilota aturada, en un partit en què el gol local l'ha marcat el francès Perbet des del punt de penal al minut 87 quan els visitants ja guanyaven per 0-2.

El conjunt sevillà s'ha avançat en el marcador de jugada d'estratègia. Corria el minut 23 de joc quan una falta a la frontal botada per Rakitic l'ha rematat Cala de cap al fons de la xarxa.

L'equip castellonenc ha pogut empatar poc després, però el xut amb l'esquerra creuat de Manu Trigueros s'ha trobat amb una magnífica aturada de Beto, que ha enviat la pilota a córner.

El Vila-real dominava la pilota, tot i que no aconseguia arribar amb perill a la porteria sevillista, mentre que el conjunt entrenat per Emery se sentia còmode atrinxerat a la recerca de crear ocasions a pilota aturada.

Ja a la segona part el Sevilla ha estat molt més perillós. Bacca ha avisat al minut 58 amb un cop de cap al travesser després d'una centrada de Rakitic i més tard ha sentenciat amb el 0-2.

El davanter colombià ha aprofitat un error en el refús del central argentí Musacchio per afusellar Sergio Asenjo des de dins de l'àrea quan es complia el minut 71.

El Vila-real ha retallat distàncies quan faltaven pocs minuts pel final. Cala ha comès un clar penal sobre Jaume Costa, que li ha costat l'expulsió al defensa del Sevilla. El penal l'ha executat el francès Perbet, que ha enganyat Beto donant emoció als últims compassos del partit.

VILA-REAL 1

SEVILLA 2

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Gabriel, Jaume Costa; Aquino (Pina, m.46), Bruno (Jonathan Pereira, m. 71), Trigueros, Hernán Pérez; Giovani i Uche (Perbet, m. 67).

Sevilla: Beto; Coke, Cala, Fazio, Fernando Navarro; Carriço, Iborra; Reyes (Jairo, m. 73), Rakitic, Vitolo; i Bacca (Gameiro, m. 84).

Gols: 0-1, m.23: Cala. 0-2, m. 71: Bacca. 1-2, m. 87: Perbet, de penal.

Àrbitre: Gil Manzano (estremeny). Grogues als locals Jaume Costa, Gabriel i Jonathan Pereira, i als visitants Carriço, Coke, Iborra i Beto. Vermella directa al visitant Cala (m. 86) i al tècnic del Vila-real, Marcelino García Toral (m. 43).