Esports 12/01/2017

El Madrid empata a Sevilla i segueix viu a la Copa (3-3)

L'equip de Zidane ja porta 40 partits sense perdre

El Madrid cau a Sevilla però segueix viu a la Copa (3-2)

BarcelonaCap sorpresa a les darreres tres eliminatòries dels vuitens de final de la Copa del Rei. Reial Madrid,Celta i Eibar, els tres equips que ja havien golejat al partit d’anada, han defensat amb encert el resultat al partit d’anada i seran aquest divendres al sorteig dels quarts de final (12h / Gol). Aquests tres equips es sumen als cinc classificats abans: el Barça, l’Atlètic de Madrid, l’Alabès, la Reial Societat i l’únic equip de segona que segueix viu, l’Alcorcón. Els partits de quarts de final es juguen les dues properes setmanes, el 18 i el 25 de gener.

El Sevilla de Sampaoli ha empatat 3-3 amb el Madrid de Zidane, quedant-se a un pas de trencar la ratxa de partits oficials sense perdre dels madridistes. El Madrid però, ha defensat el 3-0 del partit d’anada malgrat el gol en pròpia porta de Danilo als 10 minuts. Els dos equips han desaprofitat moltes ocasions, però Marco Asensio ha fet el gol de l’empat als 48 minuts deixant els locals contra les cordes. Jovetic, que debutava amb el Sevilla, ha fet el 2-1 als 54 minuts i Iborra, als 77, ha il·lusionat l’afició local en aprofitar una errada defensiva madridista. Però als 85 minuts un penal ha permès a Sergio Ramos sentenciar l’eliminatòria (3-2). I en el darrer segon, Benzema ha fet el 3-3, permetent al Madrid arribant als 40 partits sense derrota.