Esports 27/08/2013

Serra demana disculpes i du un reforç

Assumeix l'esclat de l'afició per la segona desfeta seguida i presenta Martí Riverola, mitja punta de 22 anys

Lluís Planas
2 min

Palma.Les disculpes davant l'afició arribaren just després del partit contra el Múrcia, la segona golejada consecutiva, a casa i encara més dolorosa, i de patir els crits i les befes contra ell de bona part dels espectadors a l'estadi de Son Moix. Ahir, quan havien passat poc més de 12 hores, Llorenç Serra Ferrer presentà un altre reforç per a la plantilla, el setè de l'estiu. Es tracta de Martí Riverola, mitja punta de 22 anys format a La Masia; i la seva incorporació s'havia anunciat feia dies.

Els dos gestos de Serra Ferrer, en principi, no bastaran per apaivagar el foc encès diumenge vespre a Son Moix, perquè a la foguera s'havia posat molta llenya. L'afició esclatà com no ho havia fet ni tan sols amb el descens, perquè ara ja a Segona contempla com el club està bloquejat, esportivament i institucionalment. I perquè té por, l'angoixa que el malson no s'hagi acabat i amagui més ensurts. Com sempre passa en el futbol, i el Mallorca no és diferent, les derrotes despullen les misèries.

El fitxatge

Enmig d'aquest incendi, Martí Riverola va ser presentat com a nou jugador vermell. Arriba cedit del Bolonya, on la temporada passada només va participar en tres partits del Calcio. Mitja punta de 22 anys, va ser format a les categories inferiors del Barcelona, on va arribar a debutar testimonialment amb el primer equip, quan el dirigia Pep Guardiola. Cedit fa dos anys al Vitesse holandès, finalment fou traspassat a Itàlia. Ara cercarà una oportunitat a la Segona Divisió amb el Mallorca, necessitat de jugadors de creació.

No era el millor dia per ser presentat a l'Iberostar Estadi, acompanyat del mateix Serra Ferrer i de l'altre apoderat del club, Biel Cerdà. No obstant això, Martí Riverola va voler llevar importància al pèssim inici de temporada del seu nou club. "Només són dos partits que s'han perdut, no cal alarmar-se", va dir sobre la situació del Mallorca. "Tenc confiança que les coses tornaran al seu curs i la veritat és que si no hagués cregut en el projecte no seria aquí. Estic segur que les coses milloraran", va afegir.

Sobre què pot aportar el seu estil de joc al conjunt de José Luis Oltra, Riverola es definí com "un migcampista ofensiu amb arribada, que intenta fer gol. M'agrada fer un gol de tant en tant, però jugaré on el míster decideix i m'adaptaré al que em diguin per mirar d'ajudar el grup a aconseguir l'objectiu". Pel que fa a la possibilitat de debutar aquest diumenge al camp de l'Sporting de Gijón, el jugador va dir que està preparat i a disposició de l'entrenador.

El director esportiu del club vermell, Llorenç Serra Ferrer, no va voler tapar la presentació del nou fitxatge amb més valoracions sobre la derrota de diumenge i els fets succeïts a l'estadi contra ell. Tanmateix, ja ho havia fet just acabar el partit. Assenyalat com a màxim responsable de la situació, va assumir davant els periodistes que "l'afició té raó i jo he d'aguantar i intentar ajudar a revertir-ho". En la mateixa línia, va dir que "amb les excuses no s'aixeca aquesta situació" i va demanar "estar units i fer força" per canviar la dinàmica.

stats