REIAL MALLORCA
Esports 07/06/2013

Serra Ferrer vol Paco Herrera

El director esportiu va negociar ahir amb l'extècnic del Celta a Madrid i avui el podria presentar

M. R.
2 min

Palma.El director esportiu i màxim accionista del Reial Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, continua treballant de valent, i en solitari, per seleccionar i cònvencer l'entrenador encarregat de dirigir el retorn de l'equip a la màxima categoria del futbol de l'Estat. Una vegada descartada l'opció de la continuïtat de Gregorio Manzano a causa de la manca d'acord en la durada del contracte (el club només li oferia un any i el de Bailén volia l'opció d'un altre en cas d'aconseguir l'ascens), el pobler va activar tots els mecanismes de feina i va anar a cercar directament el tècnic que havia escollit d'entre l'ampli ventall de noms que manejava. Serra vol que Paco Herrera sigui el nou comandant de la nau vermella la temporada que ve.

El director esportiu del club va negociar a Madrid amb l'entrenador i el seu representant, Iñaki Ibánez, i avui fins i tot el podria presentar en la roda de premsa que està prevista a les 12 del migdia a l'Iberostar Estadi.

Herrera, amb una gran experiència a la Segona Divisió i que fou l'artífex de l'ascens del Celta a Primera, és el més ben situat per fer-se càrrec de la banqueta vermella i, si no hi ha cap entrebanc de darrera hora, avui mateix es podria fer oficial la seva incorporació a aquest projecte. D'aquesta manera, Serra Ferrer ja tindria la peça més important de la nova estructura esportiva de Segona.

Herrera va iniciar aquesta temporada que ara ha acabat a la banqueta del Celta, després de signar-ne l'ascens. El tècnic fou destituït en la 24a jornada. La seva trajectòria a les banquetes s'inicià el curs 1993/93 a Badajoz. Després ha passat per les del Numància, el Mèrida, l'Albacete, el Polideportivo Ejido, el Recreativo de Huelva, el Castelló i el Vila-real B. També compta amb experiència de gestió, ja que durant pràcticament tres temporades va ser el director esportiu de l'Espanyol. A més, va tenir una aventura a la Premier League com a ajudant de Rafa Benítez al Liverpool. Amb el cos tècnic red , guanyà una Lliga de Campions.

El director esportiu havia temptejat un ventall considerable de candidats que anava des de tècnics com Rubi o Lluís Carreras fins a d'altres com José Luis Oltra o Claudio Barragán.

stats