Xarxes
Esports 26/08/2013

Sergio Ramos felicita per Twitter la selecció espanyola de waterpolo amb 24 dies de retard

Teledeporte oferia la repetició de la final femenina del Mundial de Barcelona, en què Espanya va guanyar l'or

Ara
1 min

Barcelona"Hora de descansar després de veure guanyar la selecció femenina de waterpolo. Enhorabona, noies!", ha piulat, en castellà i en anglès, el futbolista del Reial Madrid Sergio Ramos. Ho ha fet aquest dilluns, 26 d'agost, 24 dies després que es disputés la final del Mundial de natació de Barcelona, en què l'equip espanyol es va penjar l'or després de derrotar Austràlia per 8 gols a 6. Aquest migdia, però, Teledeporte ha ofert una redifusió del partit, i sembla que Ramos hauria fet el tuit després de veure'l.

El missatge no deixa clar si el jugador blanc era conscient o no que estava veient una repetició, però en tot cas Ramos s'ha convertit en protagonista a la xarxa social pel retard en la seva felicitació, i no han deixat d'aparèixer altres possibles missatges que el futbolista podria haver enviat: a Massiel per la seva victòria a Eurovisió, als afectats per l'enfonsament del 'Titanic' o a Neil Armstrong per l'arribada a la Lluna.

No és el primer cop que Sergio Ramos l'espifia amb un tuit. L'estiu passat, durant la gira del seu equip pels Estats Units, va dir que era a Nova York quan en realitat havien arribat a Las Vegas, i al juny va rebatejar els San Antonio Spurs com a "San Francisco Spurs" mentre presenciava un partit de la final de la NBA.

stats