Espanyol
Esports 30/08/2013

Sergio García: "L'equip ha començat bé i no notem l'absència de Verdú"

El davanter de l'Espanyol espera una bona rebuda de Cornellà-El Prat al seu excompany i admet que el vestidor treballa per sumar 7 punts abans de l'aturada de Lliga

Efe
2 min

Sant Adrià del BesòsSergio García ha assegurat aquest divendres que "l'equip ha començat bé". "No notem l'absència de Verdú [ara al Betis, pròxim rival], encara que sempre costa acostumar-se al fet que no hi sigui una persona que ens ha donat moltíssim".

El davanter va créixer amb Verdú en les categories inferiors del Barça i tots dos tenien una bona connexió a la gespa. "Es farà estrany enfrontar-me a ell després d'estar anys junts. No hem de deixar-lo jugar, és un grandíssim futbolista", ha comentat Sergio García després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva.

El blanc-i-blau ha valorat la rebuda de Cornellà-El Prat a Verdú: "Jo crec que serà bona. Ha estat aquí quatre temporades i ha donat molt al club. Al final no es va poder quedar perquè no es va arribar a un acord. Encara que no estic a la grada per saber com el rebran. Sigui com sigui després serà un contrari més".

A nivell personal, Sergio García, que no ha marcat encara aquesta temporada, confia a estrenar el seu compte golejador aviat. "Tant de bo –ha dit– que pugui ser aquesta setmana. Tinc moltíssimes ganes de contribuir amb algun gol, però si no n'aconsegueixo cap i guanyem me n'aniré igualment content després del partit".

D'altra banda, el '9' de l'Espanyol no s'ha mostrat inquiet per la possible arribada d'un reforç en atac: "Que portin davanters o no és una cosa que no em preocupa, són decisions del club i en aquest aspecte estic bastant tranquil. Si ve un nou company, millor, i si no, els que hi som ho traurem endavant".

En el pla col·lectiu, Sergio García ha asseverat que una victòria davant el Betis aquest diumenge, a les 17.00 hores a Cornellà-El Prat, "seria importantíssima". "El vestidor està molt conscienciat que hem d'arribar a l'aturada de Lliga amb set punts i estem treballant molt per aconseguir-ho".

De tota manera, l'atacant ha augurat un partit complicat: "El Betis ve després de patir dues derrotes i voldrà començar a sumar. Sabem que serà un partit difícil i s'ha de donar tot per aconseguir la victòria. La gent després de vèncer el València està molt il·lusionada", ha subratllat.

stats