En breu
Esports 03/04/2012

"Sempre junts", el lema del mosaic per animar els jugadors

1 min
"Sempre junts", el lema del mosaic per animar els jugadors

El Barça va fer una crida a la seva afició perquè avui doni suport a l'equip, que s'enfrontarà al Milan per passar a les semifinals de la Champions en el partit de tornada. Està previst que mentre els jugadors escalfin els aficionats mostrin un mosaic amb el lema "Sempre junts", per donar ànims als jugadors. En un comunicat el club va informar que les portes de l'estadi s'obriran a partir de les 19.15 h perquè la gent pugui entrar i així estar preparats per desplegar el mosaic a les 20 h, quan surtin els jugadors al terreny de joc.

L'encarregat de dirigir el partit d'aquest vespre (20.45 h) entre el Barça i el Milan serà Bjorn Kuipers. L'holandès ha arbitrat tres partits dels blaugranes, sense comptar aquest: el Barça- Dinamo de Kíev (2-0), l'Stuttgart- Barça (1-1) i el Barça- Oporto (2-0). En els partits en què Kuipers ha estat l'àrbitre hi ha hagut alguna polèmica, tant a favor com en contra del Barça.

El Bayern de Munic rep l'Olympique de Marsella (20.45 h) en un partit en què no s'esperen sorpreses. Els alemanys van guanyar per 2-0 el partit d'anada i estan en un dels seus millor moments, cosa que els fa veure aquest partit com un petit tràmit. Avui el Bayern no podrà comptar amb la presència de Bastian Schweinsteiger, sancionat després de veure la segona groga durant el partit d'anada. Si el Marsella vol seguir somiant haurà de fer un partit brillant.

stats