Esports 01/11/2016

Segon toc d'atenció de la Federació Anglesa a Mourinho per "mala conducta"

La FA l'acusa de fer servir un "vocabulari abusiu i/o insultant cap a l'àrbitre" del partit de dissabte passat contra el Burnley i podria ser sancionat amb quatre partits

Efe
José Mourinho, entrenador del Manchester United

ManchesterEl portuguès José Mourinho, entrenador del Manchester United, ha estat acusat aquest dimarts de "mala conducta" per la Federació Anglesa de Futbol (FA, per les sigles en anglès) per la seva expulsió durant l'empat 0-0 davant el Burnley de dissabte passat.

Aquesta és la segona acusació que rep el tècnic portuguès en una setmana, ja que dijous passat el màxim organisme del futbol anglès ja li va obrir expedient pels comentaris que va fer sobre l'àrbitre Anthony Taylor abans del duel del 17 d'octubre a Anfield contra el Liverpool.

"Presumptament, al túnel de vestidors, durant el descans, [Mourinho] va fer servir un vocabulari abusiu i/o insultant cap a l'àrbitre", ha informat la FA a través d'un comunicat. S'especula que el preparador portuguès podria ser castigat amb fins a quatre partits de sanció per aquests dos expedients.

Dissabte passat, Mourinho va ser expulsat en el descans per l'àrbitre Mark Clattenburg per protestar iradament un possible penal del jugador de Burnley Jon Flanagan sobre l'italià Matteo Darmian. L'entrenador del United té fins al proper 4 de novembre a la tarda per apel·lar contra l'acusació de la Federació Anglesa.