INTERNACIONAL
Esports 14/11/2011

El president del Santos diu que el Madrid té "mentalitat colonitzadora"

2 min
El president del Santos diu que el Madrid té "mentalitat colonitzadora"

El cas Neymar no s'atura i ahir el president del Santos, Luis Álvaro de Oliveira, va assegurar en una entrevista al diari O Estado de São Paulo que la directiva del Reial Madrid ha tingut un comportament "lamentable i arrogant, propi d'algú que encara té una mentalitat colonitzadora". I és que al club blanc no ha agradat gaire que Neymar hagi millorat el seu contracte amb el Santos i que el club brasiler afirmi que es quedarà fins al 2014, fins a la finalització del Mundial del Brasil de futbol.

A més, Oliveira va admetre que va trucar al president del Barça, Sandro Rosell, per informar-lo sobre la renovació de Neymar i que Rosell "va ser molt amable" amb ell i va entendre la situació. En canvi, Florentino Pérez es va mostrar "irritat i la conversa va acabar en menys d'un minut". Oliveira també va tenir temps per esvair els rumors que diuen que el Santos i el Barça ja podrien tenir un preacord per al futur. "No hi ha cap acord entre nosaltres i el Barça", va dir contundentment el màxim dirigent del Santos, un club que el 14 d'abril celebrarà els cent anys d'història amb el seu jugador més preuat.

Per acabar, Oliveira va reconèixer que un dels arguments que va utilitzar per convèncer Neymar perquè es quedés al Santos va ser dir-li: "A Madrid, Mourinho podria agafar mania als teus cabells i te'ls podria fer tallar, i aquí els podràs portar com vulguis".

El fet que al desembre hi hagi eleccions a la presidència del Santos ha fet que Luis Álvaro de Oliveira hagi volgut assegurar-se els serveis de Neymar com a mínim fins al 2014. Aquest cop de efecte pot fer que Oliveira surti reelegit.

stats