RUGBI - COPA DEL REI
Esports 16/01/2012

La Santboiana SEAT desaprofita un 0-20 a Ordizia i cau eliminada

La UE Santboiana SEAT va quedar eliminada de la Copa del Rei de rugbi després de perdre contra l'Ampo Ordizia, un partit que al descans guanyava per un contundent 0-20. Els homes que entrena Lewis Williams es van adormir al segon temps i van veure com el conjunt basc li remuntava el partit i acabava aconseguint un bitllet per a la semifinal del torneig (27-23).

Els de Sant Boi tornaven a Ordizia només 7 dies després d'imposar-se amb contundència en partit de Lliga. Però ahir les coses van ser molt diferents. I no només en van marxar eliminats, sinó també amb la lesió del xutador titular, Isaac Thompson, que es va fer una luxació a l'espatlla.

L'enfrontament va tenir dues cares ben diferenciades. La primera part va ser de domini absolut dels catalans, que ben aviat van obrir el marcador amb dos cops de càstig i van anotar dues marques abans del descans (0-20). Però a la represa, el partit va fer un gir de 180 graus, i van ser els bascos qui van ratllar la perfecció, i que en van tenir prou amb 20 minuts per igualar el partit i acabar guanyant i passant ronda.