Els San Antonio Spurs tornen a superar els Memphis Grizzlies i els eliminen

L'equip de Pau Gasol supera el del seu germà Marc (96-103)

Efe / Ara
Pau i Marc Gasol

Houston / BarcelonaEl pivot Pau Gasol ha aconseguit un nou triomf en la primera ronda dels 'play-off' de la NBA, cosa que ha fet que els Spurs de San Antonio passin a les semifinals de les Conferència Oest. De fet, la classificació de Pau Gasol fa que l'equip del seu germà Marc, els Grizzlies de Memphis, hagi quedat eliminat (96-103).

El més gran dels germans Gasol ha jugat el pitjor partit dels 'play-off' en l'apartat individual en perdre tota la inspiració encistelladora. Pau Gasol ha acabat el partit sense cap punt després de fallar els sis intents de cistella que ha fer, inclòs un intent de triple. Tot i això, ha capturat quatre rebots, ha donat una assistència, ha perdut dues pilotes i ha comès dues faltes personals en els 20 minuts que ha jugat. Tot el contrari del que ha succeït amb el seu germà Marc, que ha tornat a estar al capdavant de l'atac dels Grizzlies juntament amb el base Mike Conley.

El jugador de Sant Boi dels Grizzlies ha arribat als 18 punts, que l'han deixat com a segon màxim encistellador. El mitjà dels germans Gasol, líder en concloure la primera part amb 11 punts, ha disputat 45 minuts en què ha anotat 5 de 12 tirs de camp, inclòs un triple de dos intents, i 7 de 8 des de la línia de personal. A més ha capturat cinc rebots, ha repartit sis assistències, ha perdut una pilota i ha comès cinc faltes personals.