Futbol
Esports 29/08/2013

El Sabadell presenta Martí Crespí

El defensa arriba per una temporada i portarà el dorsal número 2

Ara
1 min

BarcelonaEl Sabadell ha presentat aquest dijous Martí Crespí, que ha fitxat per una temporada. El defensa arriba al club després de formar-se al futbol base del Mallorca, on va debutar amb el primer equipLa temporada passada va jugar al Racing de Santander, després de rescindir el seu contracte amb l’equip ucraïnès Chornomorets.

El jugador s’ha mostrat molt content per aquesta nova etapa que comença amb el conjunt arlequinat. “Em fa molta il·lusió estar al Sabadell, quan em va arribar la proposta no m’ho vaig pensar gens”, ha reconegut Crespí.

El defensa, que s'ha entrenat pel seu compte, arriba amb un bon estat físic i amb ganes d’estar a disposició de Javi Salamero al més aviat possible. Crespí és conscient que l'equip "ja està rodat", però assegura que intentarà estar al mateix nivell que els seus companys "al més aviat possible".

Crespí també ha recordat l’eliminatòria que va jugar contra el Sabadell la temporada de l’ascens a Segona B, quan ell era jugador del filial del Mallorca. “Va ser una eliminatòria molt igualada que es va decidir als penals, encara recordo la tensió que es va viure als dos partits”, ha explicat.

stats