2a divisió
Esports 27/06/2013

El Sabadell es reforça amb el migcampista japonès Sotan Tanabe

El futbolista, de 23 anys, arriba procedent del FC Tòquio, on ha anotat set gols en els 55 partits que ha disputat amb aquest club a la Primera Divisió del Japó

Efe
1 min

SabadellEl Sabadell ha comunicat aquest dijous el fitxatge del migcampista japonès Sotan Tanabe, procedent del FC Tòquio, precisament l'equip contra el qual els catalans disputaran un amistós el proper 23 de juliol –en terres japoneses.

Tanabe, de 23 anys, s'ha format a les categories inferiors del Tòquio. Al primer equip hi ha disputat 55 partits –a la Primera Divisió– i ha marcat set gols.

El migcampista ja es va entrenar aquesta mateixa temporada a les ordres de Lluís Carreras –tècnic del Sabadell aquesta última temporda– juntament amb el seu compatriota Hiroki Kawana, tot i que finalment cap dels dos es va arribar a incorporar a la plantilla arlequinada.

En el mateix comunicat el Sabadell també ha confirmat que jugarà un partit amistós al Japó contra el Tòquio el 23 de juliol. Un enfrontament que, molt possiblement, s'emmarcarà en una minigira pel continent asiàtic.

Aquestes decisions formen part de l'acord de col·laboració firmat entre ambdós clubs "per intentar reforçar-se mútuament" amb la intenció de "continuar progressant i desenvolupant-se en l'àmbit esportiu i comercial", ha informat el Sabadell.

stats