SEGONA DIVISIÓ
Esports 18/08/2013

El Sabadell estrena la temporada contra un Mallorca que vol tornar a Primera

Els de Javi Salamero, que no podrà asseure's a la banqueta per sanció, comencen la Lliga a casa contra els balears (19 hores, Esport 3)

Efe / Ara
2 min

Sabadell / MallorcaEl Sabadell estrena la temporada aquest diumenge contra el Mallorca (19 hores, Esport 3), recent descendit a la divisió de plata del futbol estatal.

Els vallesans alcen el teló a la temporada amb un projecte nou i molt ambiciós, basat en les pautes que marca el nou propietari japonès del club, Keisuke Sakamoto, que ha dipositat tota la seva confiança en el tècnic Javier Salamero. De la seva mà, han arribat un total de vuit fitxatges, tot i que alguns tan tard que encara no estaran en condicions de debutar en aquesta primera jornada, com Ruper que acaba de signar procedent de l'Osasuna.

Les altres set cares noves del Sabadell 2013-14 són Edgar Hernández (Sant Andreu), Cristian García i Kiko Olivas (Còrdova), Paco Sutil (Múrcia), Javi Barral (Guadalajara), Carlos Hernández (Saragossa B) i el japonès Sotan Tanabe (Tòquio).

Malgrat tots aquests reforços, Salamero tindrà problemes per confeccionar el seu onze titular, ja que durant la pretemporada seva plantilla ha patit onze lesions, algunes d'elles de gravetat, com la del defensa Raúl Goni, que podria passar l'any en blanc.

Aquest estiu ha estat molt intens per als arlequinats, que han estat concentrats durant una setmana al Japó i que han disputat sis amistosos –tres victòries davant Espanyol (2-1), Andorra (3-0) i Palamós (1-3 ), dos empats davant Tòquio (2-2) i Osca (0-0) i una única derrota, a casa contra el Nàstic de Tarragona (1-2).

Salamero, que no podrà asseure's a la banqueta ja que arrossega una sanció de la temporada passada, considera "importantíssim" començar bé el campionat i es mostra "totalment convençut" de poder doblegar al Mallorca el dia del seu debut.

Per la seva banda, el Mallorca, amb una plantilla integrada per jugadors amb àmplia experiència a Primera i a Segona, haurà de ratificar al camp totes les bones sensacions que ha transmès al llarg de la pretemporada.

José Luis Oltra, que coneix molt bé la categoria després d'aconseguir l'ascens amb el Tenerife i el Deportivo de la Corunya, ha assenyalat que té una plantilla "competitiva i compensada", encara que "curta", pel que considera necessari reforçar-la.

stats