Futbol
Esports 08/06/2013

El Sabadell cau golejat a Alcorcón (4-0)

Els arlequinats han encaixat tres gols en mitja hora i no han tingut cap opció de remuntada. Els madrilenys seran el rival del Girona al 'play-off' d'ascens

BarcelonaEl Sabadell ha caigut derrotat per 4-0 a mans d'un Alcorcón que ha confirmat la cinquena posició i s'enfrontarà al Girona en la promoció d'ascens a Primera.

Els arlequinats, que no s'hi jugaven res, han encaixat tres gols en mitja hora i mai han tingut opcions d'entrar en el partit. Ha obert el marcador Fernando Sales, després d'una jugada embolicada al minut 5. Ja entrada la primera meitat, al minut 25, Juli Cerdá ha ampliat l'avantatge i, a deu minuts del descans, Kike López ha sentenciat amb el tercer per als madrilenys.

Al temps afegit i després d'un segon temps sense història, Urko Vero ha arrodonit la golejada fent el 4-0 definitiu. L'Alcorcón s'enfrontarà al Girona al 'play-off' d'ascens a Primera. El primer partit serà dimecres (horari per confirmar) a l'estadi de Santo Domingo i la tornada es jugarà a Montilivi diumenge 16 (horari per confirmar).