Esports 10/02/2013

Roura: "Amb el Tito estem en contacte permanent"

Vilanova segueix en directe tots els partits i, a més, veu els entrenaments per internet

Nuria García
2 min
Jordi Roura s'està fent càrrec de l'equip, però està en contacte permanent amb Tito Vilanova, que segueix a Nova York.

BarcelonaTito Vilanova és a Nova York, on segueix endavant amb el seu procés de recuperació però des de la distància no perd el fil de l'actualitat blaugrana. És més, segueix sent una peça clau quan es prenen decisions. Jordi Roura, el segon entrenador del Barça, va assegurar ahir que està "en contacte permament amb el Tito" i que, per tant, totes les decisions que afecten el primer equip les prenen de manera conjunta.

"Sempre hem estat en contacte. Amb les noves tecnologies, via internet i via telefònica, ell està més actiu que mai -va comentar Roura-. [Vilanova] està perfecte, es troba bé i està animat", va apuntar. Així doncs, el tècnic de Bellcaire d'Empordà, tot i que des de la distància, segueix el dia a dia del club. "Té accés a tota la informació i a tots els informes. Les diferències són mínimes malgrat que ell no sigui aquí -va comentar Roura-. No és el mateix que si ell hi fos, però malgrat això, veu tots els partits en directe, els analitza i fins i tot tenim un sistema de càmeres que li permet veure les sessions d'entrenament".

Roura va dir que tant l'onze com les decisions que es prenen abans d'un partit les prenen plegats: "Abans del partit parlem. També a la mitja part... I si durant el partit hem de comentar alguna cosa, també ho fem. Afortunadament, ell està molt bé i podem treballar plegats".

D'acord amb Rosell

El segon entrenador del Barça també va parlar sobre les declaracions del president blaugrana, Sandro Rosell, en què afirmava que li agradaria fitxar un jugador del Reial Madrid per al Barça. "No negarem ni discutirem la qualitat de la plantilla del Madrid. No m'estranya! Si a algú del Madrid li preguntes si voldria fitxar algun jugador dels nostres, potser et diria el mateix. És normal. El Madrid té una plantilla llarga, extensa i de molta qualitat", va assegurar Jordi Roura.

stats