Esports 29/01/2013

Rosell: "Valdés té la porta oberta"

A.s.
1 min

BARCELONA.Sandro Rosell no va poder evitar les preguntes d'actualitat, i en una de les primeres vegades en què el president blaugrana s'ha pogut referir al cas de Valdés, ha obert la porta al porter per si es vol repensar la idea de no renovar el seu contracte l'any 2014. "Ell no vol deixar el Barça, sinó que no vol renovar el contracte el 2014. Però nosaltres tenim la porta oberta, abans que trobem un substitut. Si s'ho vol repensar, ho pot fer".

El president del Barça va fer ahir aquestes declaracions durant la presentació del llibre sobre què significa ser del Barça, i Rosell sap que l'última paraula sobre el futur dels futbolistes la té l'estadi i el soci blaugrana. "El Camp Nou va dir que s'estima Valdés, perquè quan l'estadi et treu mocadors blancs ja pots marxar cap a casa. I no ha sigut el cas".

Carles Rexach també es va referir a Víctor Valdés i va ser molt clar sobre què en pensa: "Si Valdés vol provar altres cultures, com va dir que volia fer, s'adonarà que com aquí no hi ha res. Jo vaig estar un any al Japó i me'n van semblar 10, ja en vaig tenir prou. Quan Valdés se'n vagi, si se'n va, i torni, li podrem preguntar si pensa el mateix".

Núñez, i el millor Barça

En la presentació del llibre també va parlar l'expresident del Barça Josep Lluís Núñez, i va assegurar amb rotunditat: "Aquest Barça és el millor de la història". També va recordar que la llavor la van plantar ell i la seva directiva fa més de 30 anys.

stats