BARÇA
Esports 01/03/2012

Rosell: "Fins que les matemàtiques ho diguin, res és impossible"

T.p.
1 min
Rosell durant l'acte per certificar l'acord entre el Barça i Mobile World Capital.

BARCELONA.El president del Barça, Sandro Rosell, es va negar a donar per perduda la Lliga en afirmar que "res és impossible" durant un acte a la fira de la Mobile World Capital de Barcelona, fira amb la qual el club ha signat un acord de col·laboració. "La paraula impossible ha d'existir, però no per a aquest cas. Impossible és quan les matemàtiques ho diguin. Res és impossible", va assegurar Rosell.

El president, prenent com a metàfora les aplicacions per a mòbils que ha presentat aquests dies l'entitat culer, també va parlar sobre els àrbitres: "Els demanarem [a la Federació Espanyola i als comitès de disciplina] que vagin a veure les aplicacions de la Federació Anglesa, que allà sí que funcionen".

Rosell també va ser preguntat sobre quant de temps pot esperar a saber si Pep Guardiola renova o no com a tècnic del primer equip. El president va subratllar, de nou fent servir un lèxic relacionat amb els mòbils, que la bateria per esperar l'anhelada trucada de Guardiola "no s'acaba". "Tenim bateria solar i aquí fa molt de sol", va bromejat, recordant que "amb el Pep, l'Andoni Zubizarreta i el Josep Maria Bartomeu fem sopars periòdics i els marquem amb molta antelació, no amb el WhatsApp".

stats