EL DERBI
Esports 09/01/2012

Rosell: "Ara ja començarem amb el canvi de cicle"

àlex Gozalbo
1 min

BARCELONA.Després de l'empat, Sandro Rosell, president del Barça, va treure ferro al resultat: "No diré si l'empat és just o no. No passa absolutament res. Ara ja començarem amb el canvi de cicle. Haurem d'aguantar, perquè això és el circ del futbol".

"Això és molt llarg. Sempre volem guanyar. L'Espanyol va lluitar molt i ho va fer molt bé. Nosaltres ho vam intentar", va assegurar el màxim mandatari del club blaugrana. Rosell no va voler jutjar l'actuació de Turienzo Álvarez: "Si l'àrbitre no ho ha vist, no hi ha penal".

Ramon Condal, president de l'Espanyol, va qualificar el resultat de just: "El partit va tenir els tots ingredients d'un gran espectacle. Feia anys que no es veia un partit amb aquesta intensitat". El màxim mandatari blanc-i-blau no va voler donar importància als crits racistes contra Dani Alves: "De vegades, això no es pot controlar des d'un consell d'administració", va dir.

Un bon berenar és l'escenari ideal per esborrar possibles discrepàncies. El bon ambient i la cordialitat van presidir la trobada entre els màxims dirigents de l'Espanyol i el Barça. Una representació del consell d'administració que presideix Ramon Condal i de la junta directiva que encapçala Sandro Rosell van compartir conversa i taula.

Per part de l'Espanyol hi van acudir l'expresident Daniel Sánchez Llibre, els vicepresidents Francesc Ciprés i August Newton, els consellers José Manuel Moya i Antoni Fernàndez Teixidó, el conseller delegat Joan Collet i el diputat al Congrés Josep Sánchez Llibre. Per part del Barça hi van anar els vicepresidents Josep M. Bartomeu i Jordi Cardoner; el portaveu, Antoni Freixa; els directius Eduard Coll, Ramon Pont i Silvio Elias, i el director general, Antoni Rossich.

stats