MOTOR - FÓRMULA 1
Esports 20/02/2013

Rosberg, el més ràpid el dia en què Alonso debuta amb el nou Ferrari

Nuria García
1 min
Alonso va pujar per primer cop al nou Ferrari.

Barcelona.Nico Rosberg va ser ahir el més ràpid en la primera jornada de test a Montmeló. El pilot alemany de Mercedes va aturar el crono amb un temps d'1:22.616. El segon va ser Kimi Räikkönen (Lotus), a només 7 mil·lèsimes, i el tercer, Fernando Alonso (Ferrari), a 336 mil·lèsimes. De fet, ahir l'asturià va pujar per primer cop al nou Ferrari -a Jerez, Alonso va cedir el seu seient a un dels provador de l'escuderia italiana, el català Pedro Martínez de la Rosa-, i va convertir-se en el pilot que més voltes va fer al traçat català: un total de 110. "He sentit molt bones impressions després de dos mesos sense pujar a un Fórmula 1, m'he divertit i he tornat a gaudir. El clima ha acompanyat i hem aprofitat totes les hores per completar el programa previst. Ja tinc ganes de seguir treballant", va dir Alonso, que avui tornarà a treballar al circuit de Montmeló.

El vigent campió del món, l'alemany Sebastian Vettel, va aconseguir el quart millor registre (1:22.965). Tot i que va començar la jornada dominant la taula de temps, a la tarda es va veure superat per Rosberg, Räikkönen i Alonso.

D'altra banda, ahir es va presentar el nou monoplaça de l'escuderia Williams amb els pilots Pastor Maldonado i Valtteri Bottas.

stats