NBA
Esports 21/06/2011

Ricky Rubio tindrà presentació d'autèntica estrella

àlex Gozalbo
2 min
Quatre imatges del Target Centre de Minneapolis, on avui presentaran Ricky Rubio.

BarcelonaRicky Rubio serà presentat aquesta tarda (17 h) al Target Center de Minneapolis. Els aficionats que hi accediran per l'entrada principal passaran per davant d'una estàtua del mític George Mikan. "Milions de persones han jugat a bàsquet, però tan sols uns quants l'han canviat", diu la placa que acompanya la figura de l'exjugador dels Lakers, que fins l'any 1960 van competir a Minneapolis.

Això és el que, des de ben petit, ha fet el jove base català: canviar la història del bàsquet amb la seva precocitat. Ricky es va convertir en el jugador més jove a debutar a l'ACB (14 anys, 11 mesos i 24 dies), a guanyar una Eurolliga, a arribar als 1.000 punts, a aconseguir una medalla olímpica de bàsquet i a moltes altres coses més. Ara vol fer història a la NBA.

Els Minnesota Timberwolves deixaran de banda la sala de premsa i utilitzaran la pista central del Target Center per celebrar la seva arribada i és que la franquícia té clar que el tracte que rebrà el base és d'autèntica estrella. Els Wolves volen convertir l'acte, que serà emès en directe per la televisió FS North, en el gran esdeveniment previ a la cerimònia del draft , prevista per dijous.

Una vegada passat aquest acte d'elecció de jugadors universitaris, en què els Wolves escolliran en segona posició, l'equip de Minnesota farà públic si Kurt Rambis continua com a entrenador. La temporada passada no hi va haver una franquícia pitjor a la NBA, on va perdre 65 dels 82 partits disputats.

Rubio va aterrar ahir a Minneapolis, on va poder comprovar l'expectació que la seva incorporació a l'equip ha aixecat. L'equip vol convertir-lo en el pal de paller mediàtic per tractar de reconstruir la franquícia i arribar al play-off pel títol, una fita que no aconsegueix des de la temporada 2003-04.

A la llista de Sergio Scariolo

Ricky Rubio serà un dels jugadors que Sergio Scariolo citarà aquest migdia (12.30 h), quan el tècnic italià farà pública la llista de la selecció espanyola per competir a l'Eurobàsquet de Lituània.

stats