NBA
Esports 21/02/2012

Ricky Rubio aconsegueix amb 22 punts el seu rècord anotador

à.g.
2 min
Ricky Rubio defensat pel jugador dels Houston Rockets Kyle Lowry.

BARCELONA.Ricky Rubio va completar la seva millor anotació de la temporada (22 punts) en la victòria dels Minnesota Timberwolves contra els Philadelphia 76ers (92-91). El base català va sumar, a més, 6 rebots i 5 assistències per ajudar el seu equip a sumar la setzena victòria de la temporada i arribar al 50% de triomfs.

"Si em deixen tirar, ho seguiré fent. De vegades encerto i de vegades no. Si no ho intentes, és una decisió dolenta", assegura Ricky Rubio, que no anotava tants punts des que era jugador de la Penya. La xifra anotadora aconseguida al Target Center de Minneapolis és la millor des que el base va sumar 29 punts contra el Turk Telekom en un partit de la ULEB Cup jugat el 8 de gener del 2008.

Els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio perdien per un punt de diferència contra els Sixers, però Kevin Love va forçar una falta personal quan tan sols faltava una dècima de segon per al final del partit. Finalment va capgirar el marcador amb dos tirs lliures.

Divendres, a l'All-Star

Després de jugar demà contra Utah Jazz l'últim partit abans de l'aturada per l'All-Star, Ricky Rubio compartirà equip aquest divendres (3 h, Canal + Deportes) amb Jeremy Lin, la gran sensació de la NBA, i Blake Griffin, el guanyador del concurs d'esmaixades de la temporada passada, al Rising Star Challenge, un partit d'exhibició en què participaran a Orlando els millors jugadors joves de la competició.

La resta de companys del base català, que van ser seleccionats per Shaquille O'Neal, són Markieff Morris, Greg Monroe, Landry Fields, Norris Cole, Kemba Walker, Brandon Knight i Tristan Thompson.

L'equip rival, dissenyat per Charles Barkley, estarà format per Kyrie Irving, DeMarcus, Gordon Hayward, Paul George, Derrick Williams, MarShon Brooks, John Wall, Tiago Splitter, Evan Turner i Kawhi Leonard.

stats