DEPORTIVO - REIAL MADRID
Esports 26/02/2011

A Riazor ja saben de quin peu calça Mourinho

Toni Padilla
2 min

Barcelona.Just quan finalitzi el partit del Barça, el seu perseguidor, el Madrid, començarà el seu matx a Riazor, un estadi que les últimes temporades era maleït per als interessos blancs. La temporada passada, però, el Madrid va guanyar per primer cop en 18 anys a l'estadi del Deportivo amb un gol creat per Guti amb una assistència preciosa.

Si aquesta temporada el conjunt blanc ja ha estat rebut de manera hostil a diferents estadis per les declaracions del seu tècnic, José Mourinho, com va passar per exemple al camp de l'Sporting, a la Corunya també s'hi espera un ambient calent. El d'avui serà el retorn del tècnic de Setúbal a la Corunya per primer cop des de l'any 2004. I des d'aquella temporada a la Corunya esperen Mourinho. Aquell any el Deportivo va viure la seva millor temporada a nivell internacional, en arribar a les semifinals de la Lliga de Campions. El conjunt gallec va empatar el partit d'anada a l'estadi de Do Dragao, del Porto, i va provocar l'eufòria de cara a la tornada. I llavors, el tècnic del Porto, Mourinho, els va dir en la roda de premsa prèvia que els veia molt "sobradets". El Porto va guanyar aquell partit 0-1 i es va classificar per a la final, i després del partit el tècnic va fer escarni de nou en recordar a la premsa gallega: "Ja deia jo que anàveu molt sobradets".

El president de la Federació de Penyes del Depor, José Ramón Pena, ja ha afirmat: "Serà rebut amb xiulets perquè la gent recorda el que va dir. Forma part de seu teatre, però no calia. Va sembrar i ara recollirà".

El Madrid afronta el partit que tanca la jornada d'avui sense Higuaín i Khedira, però recupera el sancionat Íker Casillas.

stats