OK LLIGA
Esports 16/01/2011

El Reus té una ocasió d'or per distanciar-se del Liceo

Martí Molina

BarcelonaHi va haver sorpresa a Tenerife. El Liceo, segon classificat de l'OK Lliga, va perdre inesperadament a la pista illenca (5-4) i va servir al Reus una ocasió d'or per distanciar-se dels gallecs. És la tercera derrota del Liceo aquesta temporada, i la segona consecutiva després d'ensopegar la setmana passada a casa, contra el Barça Sorli Discau.

Els gallecs tenien el partit controlat al descans, ja que dominaven per un gol a tres, però en el segon temps els tinerfenys van aconseguir capgirar el marcador.

El Reus juga aquest migdia a la pista del Girona (12.30 h) i, en cas de victòria, els jugadors d'Alejandro Domínguez se situaran líders en solitari amb tres punts d'avantatge. Això sí, els gironins no els ho posaran fàcil, ja que necessiten la victòria per abandonar les zones de descens.

L'altre equip beneficiat per la derrota gallega va ser el Barça. Els homes de Ferran Pujalte van aconseguir la victòria a la pista del Noia Freixenet per 2-4, i malgrat tenir poques opcions d'alçar-se amb el títol de lliga, van retallar distàncies amb els dos primers.

El Voltregà va escalar fins a la novena posició de la general després de derrotar el Roncato Vic en el derbi osonenc (3-2). Va ser un partit amb molta alternança al marcador que va arribar amb empat a 2 al descans, i que es va decidir al segon temps gràcies a una diana de Jordi Urbano en culminar un contraatac.

El Vilanova es va imposar al Sather Blanes (5-2) en un partit bastant igualat al primer temps, que no es va decantar a favor dels vilanovins fins després del descans.

L'Igualada va imposar-se a la pista de l'Alcoi (5-6) en un partit en què cap dels dos equips va aconseguir marxar de més de dos gols al marcador. Un resultat que situa els igualadins sisens, en detriment del Moritz Vendrell, que no va passar de l'empat a casa contra el Lloret (1-1).