Reial Mallorca
Esports 03/06/2013

Serra Ferrer es reuneix amb Manzano

El director esportiu i el tècnic han mantingut una primera trobada a Son Moix per tal d'aclarir el futur. L'equip ha realitzat el darrer entrenament de la temporada aquest matí

miquel ramis
1 min

PalmaEl president en funcions i director esportiu del Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, s'ha reunit aquest dilluns dematí amb l'entrenador, Gregorio Manzano, per començar a aclarir el futur del tècnic. En principi, Manzano no havia de continuar a la banqueta, segons va quedar estipulat en el contracte que signà, ja que només considerava la renovació en cas d'aconseguir la salvació. Així, s'ha produït una primera presa de contacte entre el club i el tècnic, encara que sense cap proposta concreta. Les dues parts quedaren citades per a una altra trobada dimarts dematí.

D'altra banda, l'equip ha completat el darrer entrenament de la temporada i ha posat vacances en el que ha estat el dia de feina més trist que es recorda a Son Moix. Els futbolistes han posat punt final a la nefasta temporada deixant el seu futur en un mar d'incògnites. Encara s'ha d'aclarir quin serà el nou projecte esportiu, per la qual cosa la majoria encara no coneix si es compta amb la seva participació a Segona Divisió.

stats