Futbol
Esports 20/08/2013

La Reial Societat es juga la Champions davant l'Olympique de Lió

L'equip donostiarra torna a Europa deu anys després

Ara
1 min

BarcelonaLa Reial Societat torna aquest dimecres (20:45, TVE) a Europa deu anys després per jugar contra l'Olympique de Lió a l'Stade de Gerland, el rival que el va fer fora de la seva última aventura continental i que ha començat amb força la Lliga francesa.

Els bascos viatgen a França amb moltes baixes importants com la del defensa central Mikel González, els davanters Imanol Agirretxe i Diego Ifrán i els laterals José Ángel i Dani Estrada.

Després de la victòria en Lliga davant el Getafe, Jagoba Arrasate podrà comptar en el seu primer partit europeu amb jugadors que van descansar dissabte i amb l'última incorporació, Esteban Granero. Segurament en l'onze inicial entraran homes que gairebé no van jugar al debut de lliga, com Xabi Prieto, o que van veure el partit des de la banqueta, en el cas d'Antoine Griezmann.

PSV Eindhoven - Milan

Shakhter - Celtic

Paços Ferreira - Zenit Sant Petesburg

El Zenit mai ha guanyat a Portugal. Per la seva banda, el Paços, que mai ha disputat la fase de grups de la Champions, va debutar a Europa en la primera ronda de la Copa de la UEFA la temporada 2007/08, però va perdre davant l'AZ Alkmaar.

stats