LLIGA DE CAMPIONS
Esports 22/02/2012

El Reial Madrid perdona massa i deixa viu el CSKA per a la tornada

Nuria García
2 min
El Reial Madrid perdona massa i deixa viu el CSKA per a la tornada

BARCELONAEl Reial Madrid ho tenia tot de cara per encarrilar l'eliminatòria dels vuitens de final de la Lliga de Campions. En la primera part va aconseguir sobreposar-se al fred i a la gespa artificial. Tot i que li va costar aclimatar-se i va trobar-se ben aviat amb la lesió de Benzema, en el minut 28 el conjunt blanc ja manava en el marcador gràcies a un gol de Cristiano Ronaldo. Pragmàtics, els de José Mourinho van anar per feina, si bé després no van poder sentenciar. I no va ser per ocasions, ja que els blancs van disposar de diverses oportunitats per sentenciar el partit, sobretot en la segona meitat. Callejón podria haver fet el segon gol quan es va quedar sol al davant del porter (minut 51), i després els madridistes es van entestar a enviar pilotes a Cristiano Ronaldo perquè acabés de definir. Però el portuguès va fer el primer gol i la resta d'oportunitats les va enviar a fora o van topar amb el porter local, Txeptxugov.

I tant perdonar, al final el Madrid va acabar pagant els seus errors. Wernbloom va aprofitar un refús en una errada defensiva dels de Mourinho per superar Casillas i alimentar, de retruc, les esperances dels russos de classificar-se per als quarts de final. Tot es decidirà al Bernabéu, on els blancs, amb un gol fora de casa, són els favorits.

El Nàpols supera el Chelsea (3-1)

En l'altre partit d'anada dels vuitens de final que es va jugar ahir, el Nàpols va aconseguir superar el Chelsea. Els italians van dominar, però es van trobar amb un gol en contra. Juan Mata va aprofitar una errada en defensa dels locals, que van deixar una pilota morta a dins de l'àrea, per superar per sota el porter (minut 27). Però els italians van refer-se i onze minuts més tard Lavezzi va fer l'empat (minut 38). I tot just abans del descans, Cavani feia justícia al que s'havia vist sobre el terreny de joc fent el segon dels italians (minut 45). En la segona part, els londinencs van millorar, però el Nàpols va tractar de sentenciar l'eliminatòria. Novament l'argentí Lavezzi va aprofitar les facilitats de la defensa visitant per superar Cech (minut 65).

Avui es completa l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions amb els dos últims partits. L'Inter de Milà visita el camp de l'Olympique de Marsella (TV3, 20.45 h), i el Basilea rep a casa el Bayern de Munic (GolT, 20.45 h). Tots els partits de la tornada dels vuitens de final es jugaran entre el 6 i el 14 de març.

stats