BÀSQUET: LLIGA ACB
Esports 29/05/2011

El Regal Barça intentarà sentenciar contra el Caja Laboral

àlex Gozalbo
1 min
El Regal Barça intentarà sentenciar contra el Caja Laboral

Barcelona.El Regal Barça vol viatjar al Fernando Buesa Arena amb el factor pista assegurat. Per fer-ho, necessita guanyar aquest migdia (12.30 hores, Esport 3) el segon partit de la semifinal de l'ACB contra el Caja Laboral.

El primer partit de la sèrie, que es va jugar divendres, va ser molt igualat en tres dels quatre quarts (54-51). L'equip de Xavi Pascual, però, va saber aprofitar un gran tercer període (32-20) per garantir-ne la victòria.

De cara al partit d'avui el Regal Barça necessita millorar la seva defensa del bloqueig directe. La bona notícia és que Xavi Pascual ha recuperat jugadors com Alan Anderson, Erazem Lorbek i Boniface Ndong, que divendres hi van aportar 51 punts i 22 rebots entre tots tres.

Tot i la derrota de divendres, Dusko Ivanovic, entrenador del Caja Laboral, té bones sensacions de cara al partit d'avui. "Hi ha una frase de Freud que diu que sovint la realitat no es correspon amb la veritat", assegura el tècnic, que opina que la diferència de 15 punts no es correspon amb el que es va veure al Palau Blaugrana. "Crec que podem guanyar el Regal Barça. Vam fer moltes errades, però mentalment estem bé", va dir.

stats