COPA DEL REI
Esports 23/01/2011

El Regal Barça haurà de Decidir amb qui juga la Copa

Quan falten dues setmanes i mitja per a la Copa del Rei, el Regal Barça encara no té clar amb quins dos extracomunitaris competirà a Madrid. La recuperació de Pete Mickeal serà clau en l'elecció.

àlex Gozalbo
2 min
Xavi Pascual haurà de decidir-se per dos jugadors.

Barcelona.Si Pete Mickeal es recupera a temps per jugar la Copa del Rei, el Regal Barça haurà de decidir a quins dos extracomunitaris inscriu per enfrontar-se al DKV Joventut. Encara hi ha temps, així que l'equip blaugrana esperarà per prendre una decisió, que segons informa el Comitè de Competició de la Lliga ACB tindrà les 20 hores del dijous 10 de febrer com a moment límit.

La situació no preocupa Xavi Pascual. "D'entrada cal esperar que Pete Mickeal es recuperi i formi part de l'equip. Quan això passi, estarem molt feliços. Si Gianluca Basile no s'hagués lesionat, ara tothom preguntaria què farem amb 14 jugadors", opina l'entrenador del Regal Barça.

El tècnic afegeix: "Quan tingui aquest problema, benvingut serà. Ja prendrem la decisió en aquell moment. Ara no penso dedicar ni un segon a plantejar-me una cosa que no tinc a les mans, que no puc palpar".

Tres opcions interessants

Alan Anderson tan sols fa unes setmanes que és a l'equip, però la seva aportació ofensiva està sent molt important. L'escorta té una mitjana de 12,8 punts i 3,4 rebots a la Lliga ACB, on ha jugat cinc partits. Com va demostrar dijous contra el Maccabi Electra Tel Aviv, quan va sumar 16 punts, és un anotador que s'ha adaptat a la perfecció al ritme ofensiu del Regal Barça. "És una decisió de l'entrenador. Jo no estic preocupat perquè l'únic que puc fer és intentar jugar al meu nivell, i això és el que faig", diu Anderson.

Terence Morris està fent una temporada un pèl més irregular, però és un jugador que va tenir molt protagonisme en els partits decisius de la campanya passada. L'aler pivot té una mitjana de 6,2 punts i 3 rebots per partit a l'ACB. Prescindir d'ell significaria deixar l'equip amb quatre jugadors interiors: Erazem Lorbek, Fran Vázquez, Boniface Ndong i Kosta Perovic. "Nosaltres hem d'estar preparats per a qualsevol cosa que l'entrenador decideixi", explica Morris.

Pete Mickeal, per la seva banda, és el jugador diferencial del Regal Barça. Abans de lesionar-se, l'aler tenia una mitjana de 15,4 punts i 3,0 rebots a l'ACB i a Europa no hi ha molts rivals capaços de competir amb ell físicament. El jugador va ser operat pel famós cirurgià Harlan Selesnicka a Miami (Estats Units) el passat 8 de desembre d'una degeneració del cartílag del genoll esquerre.

stats