Esports 13/02/2011

El Regal Barça esborra el Caja Laboral i la memòria del 0-3

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio va tornar a passar-s'ho bé jugant.

MadridQuan algú ha de competir amb el Caja Laboral de Dusko Ivanovic, ha d'anar amb la lliçó ben estudiada. Ho sap el Regal Barça, que va regalar una Lliga per 0-3 quan tothom ja la celebrava i que aquesta temporada va caure derrotat a Vitòria, i és per això que ahir l'equip de Xavi Pascual va sortir a la pista amb els deures fets. Sense deixar res a la inspiració del dia.

El conjunt català va tenir concentració des del mateix salt inicial (21-11), però no només això. També va escenificar recursos tàctics per sorprendre el rival, com ara una defensa zonal després d'algunes situacions de fons en les quals el base, Ricky Rubio o Víctor Sada, passava de pressionar la sacada a situar-se al davant de la defensa amb l'altre exterior.

La resta va ser cosa del perímetre blaugrana. Joan Carles Navarro, que va anotar 26 punts, Alan Anderson, que en va fer 17, i Ricky Rubio, que en aquesta Copa del Rei aspira a treure's el cartell de tirador dolent i ha anotat quatre dels cinc triples que ha intentat a Madrid, van ser desequilibrants.

El Regal Barça va ser superior en moltes coses, però sobretot físicament, un aspecte que li va permetre jugar el partit al seu ritme i acabar-lo amb 92 punts, tota una exageració a una semifinal de la Copa del Rei. Més encara quan el rival és el Caja Laboral.

La pressió final del conjunt basc tan sols va servir perquè els seus aficionats, majoria al Palacio de los Deportes, marxessin contents cap a casa, ja que el partit es va decidir molts minuts abans. Fins i tot alguns dies abans, quan Xavi Pascual va començar a preparar amb els seus col·laboradors aquesta semifinal.

stats