SEGONA DIVISIÓ
Esports 07/03/2011

El Recre fa despertar el Girona golejant-lo (4-0)

David Jover
2 min
El Girona va veure com la bona ratxa es tallava al camp en què va ser tècnic Agné.

BARCELONA.El moment d'eufòria que vivia Girona fins ahir, pensant en el futur objectiu de poder assolir l'ascens a Primera Divisió, s'haurà de temperar. La ratxa de deu partits seguits sense conèixer la derrota i de cinc victòries consecutives s'ha acabat.

No per falta de ganes, que segur que hi són, sinó perquè la derrota d'ahir al Nuevo Colombino fa veure als gironins que encara queda molt camí per recórrer. Tot i així, que no es perdi la il·lusió per una derrota, encara que hagi estat dolorosa i contra un equip que, tot i ser històric, ara està en hores baixes.

Una de les primeres coses que cal pensar amb el cap fred és que el Girona acabarà la jornada en les places de promoció amb 42 punts després de vint-i-vuit partits disputats fins al dia d'avui.

Ahir el Recreativo de Huelva es va fer fort a casa, com ho han de ser tots els equips que aspiren alguna cosa. La part negativa és que ha estat a costa del Girona. A més, des del 16 de gener els andalusos no aconseguien un triomf a casa seva, i des del primer moment en què es van veure, amb el gol de Villar (40'), per davant en l'electrònic, van jugar un gran futbol.

Abans, però, en els primers 40 minuts, el Girona no va fer uns mals minuts i fins i tot va arribar a dominar el matx gràcies al bon control del mig del camp d'homes com Ángel i Dorca, que en el segon temps no van estar al nivell ofert en els últims partits i que tants bons resultats ha donat últimament.

En el segon temps Raül Agné va fer diversos canvis -va donar entrada a Tébar per Ángel i a Moha per Keko- per buscar una profunditat que mai va existir. Quan menys s'ho esperava el Girona, Asen va engaltar un fort xut que va sorprendre Roberto Santamaría, que ahir no va tenir la seva actuació més lluïda de la temporada. El 2-0 en el 54' deixava entreveure un camí molt complicat.

Amb el marcador i el temps en contra, els gironins van intentar donar més velocitat a les seves accions i van arriscar molt més. Però sense resultat. El 3-0, al 84', va arribar gràcies a l'estratègia, ja que després d'un llançament de còrner Mora es va avançar a la defensa dels d'Agné. El 4-0 definitiu el va aconseguir Fidel en el temps d'afegit.

La derrota és dura, però la propera jornada, contra el Betis a Montilivi, el Girona tindrà una prova de foc per mesurar el seu nivell real i com està de preparat per somiar l'ascens a Primera.

stats