FINAL DE LA SUPERLLIGA FEMENINA
Esports 09/05/2011

El Rayo torna a prendre la lliga a l'Espanyol (1-2)

Natalia Arroyo
2 min
El Rayo torna a prendre la lliga a l'Espanyol (1-2)

Sant Adrià de Besòs.No va poder ser. L'Espanyol va perdre la Superlliga després de caure derrotat 1-2 contra el Rayo Vallecano en el partit de tornada de la final. Les madrilenyes, afavorides per un arbitratge rigorós que els va permetre mantenir uns marcatges molt agressius durant tot el partit, van aconseguir el gol de la victòria a vint minuts del final i van celebrar, sobre la gespa de la Ciutat Esportiva, el seu tercer títol de lliga consecutiu.

La decepció entre les periquites era evident. Tenien moltes il·lusions dipositades en aquesta final. Ser campiones i aconseguir la participació europea l'any que ve era el millor camí per salvar el projecte del club. No l'únic, però sí el més segur. Van vorejar l'èxit bona part del partit, sobretot després del gol d'Ane, que va arribar molt d'hora, però la reacció visitant va ser immediata i al quart d'hora, Sonia va empatar. Sòlid, intens i còmode en un guió de joc que li va sortir bé, el Rayo va ofegar un Espanyol impotent que mai no va trobar la manera d'atacar bé sense passar per les botes de Vero Boquete, tapada i perseguida per Burgos. Imprecises i a remolc, l'Espanyol va precipitar-se amb la pilota als peus i no va poder capgirar el marcador quan Jenni va fer el gol de la victòria per al Rayo al minut 70. Ja en l'afegit, Vanesa va estavellar una pilota al travesser, però ahir la sort no va acompanyar les periquites.

Entre llàgrimes, ara les blanc-i-blaves buscaran redimir-se i tancar una temporada excel·lent amb la Copa de la Reina. S'afegiran als quarts de final el cap de setmana que ve, en una ronda que també disputaran el Sant Gabriel i el Barça després d'eliminar el Llevant i el Reocín Racing.

stats