Esports 19/08/2013

Rayo i Elx inicien a Vallecas la cursa per la permanència

Els alacantins estrenen un projecte molt renovat per al seu retorn a Primera quatre anys després (20 hores, Canal + Liga i Gol T)

Efe
1 min
Els jugadors de l'Elx, durant un entrenament / DANI MADRIGAL / ELCHE CF

Madrid / ElxEl Rayo Vallecano, escàs d'efectius i amb la plantilla encara per tancar, comença una campanya de molts canvis i amb l'objectiu enfocat a aconseguir la permanència, igual que l'Elx, el seu rival aquest dilluns (20 hores, Canal + Liga i Gol T), que estrena un projecte molt renovat per al seu retorn a Primera Divisió, quatre anys després del descens l'any 1989.

L'Elx arriba a Vallecas amb un equip totalment renovat respecte a la campanya passada, en què va aconseguir l'ascens a Primera, i amb l'objectiu de sumar els tres primers punts per començar a consolidar la permanència a la categoria. Fran Escribá, tècnic de l'Elx, no pot comptar per aquest partit amb Sergio Pelegrín i Gregory Beranger, que continuen amb la recuperació dels seus problemes físics, ni amb Damián Suárez i Rubén Pérez, que arrosseguen sancions de la passada temporada.

Escribà ha descartat els dos últims reforços, Carlos Sánchez i Javi Márquez, perquè, tal com ha indicat, "s'acaben d'incorporar i encara que seran importants, no estan al cent per cent". Per tant, desplaça a Madrid 19 jugadors, entre ells els del planter Charlie i Álvaro Giménez.

La realitat actual del Rayo és que compta amb vint jugadors de la primera plantilla –nou d'ells són nous– i que quatre futbolistes no han debutat durant la pretemporada per diversos motius.

Amb aquest panorama, el Rayo arriba a la primera jornada de Lliga amb la plantilla sense tancar i amb una mica més d'un mes de treball en què el planter ha tingut un protagonisme més gran que en altres ocasions.

stats