Esports 06/06/2013

Raül Sanllehí va fer una vintena de viatges al Brasil per fitxar-lo

1 min

El primer viatge que va fer Raül Sanllehí al Brasil per negociar el fitxatge de Neymar va ser just després de la Supercopa d'Europa contra el Porto, a finals d'agost del 2011. Va ser el primer contacte directe del Barça, sense intermediaris, amb l'entorn del futbolista. Al cap d'unes setmanes, el club tancava l'acord verbal amb el jugador.

En 21 mesos, Sanllehí ha viatjat uns 20 cops al Brasil. Alguns, com l'últim, per estar-s'hi 15 dies. Abans del primer viatge del 2011, però, el Barça ja havia iniciat els contactes telefònics. De fet, a principis d'aquell agost, quan es donava per fet que el brasiler jugaria al Madrid, Sandro Rosell ja sabia que la història faria un gir inesperat. Els primers contactes amb Neymar havien estat satisfactoris i durant la gira pels Estats Units el president sabia que seria culer.

A banda de viatjar al Brasil, Sanllehí ha estat l'ombra de Neymar a Europa. Un exemple: el 12 de gener del 2012, quan va fer d'amfitrió del jugador, que gravava un anunci a Barcelona. Sanllehí es va reunir durant quinze minuts amb el jugador i el seu pare en una autocaravana. Els gestos i les abraçades delataven el que ha acabat passant.

stats